prof.dr.sc. Nikola Čičak - Akromion 2

Vaš internet pretraživač (Internet Explorer 7 ili niži) je zastario. U njemu postoje otkriveni sigurnosni propusti koji bi mogli ugroziti Vaše računalo. Navedeni pretraživači ne prikazuju sve mogućnosti ove ili drugih web stranica. Naučite kako obnoviti Vaš pretračivać.

X

prof.dr.sc. Nikola Čičak

Profesor Nikola Čičak je međunarodno poznat ortoped koji se bavi kirurgijom ramena te ugradnjom umjetnog kuka kao užim područjem djelovanja. U ortopedskoj kirurgiji ramena zasebno mjesto zauzima ultrazvučna dijagnostika ozljeda i bolesti ramena. U kiruškom dijelu izvodi sve vrste artroskopskih operacija ramena, posebno se ističe artroskopska rekonstrukcija rotatorne manšete i stabilizacije ramena. Ugrađuje sve vrste proteza ramena od primarnih do revizijskih zahvata koje uključuje i rekonstrukciju ramena te transpozicije mišića.

Ugrađuje sve vrste proteza kuka od primarnih do revizijskih proteza s posebnim naglaskom na rekonstrukciju acetabuluma s trabekularnim metalom I umetcima od tantalija.

U širem području djelovanja bavi se dijagnostikom i liječenjem bolesti I ozljeda sustava za kretanje te rekonstrukcijom loše saniranih ozljeda I prijeloma.

Tema prvog predavanja:Je li moguće zaustaviti bol kod smrznutog ramena?

← Povratak na listu predavača